Blog-arkiv

20. feb. 2012

Amalie Ancher


Jeg fandt for nylig Amalie Ancher gennem min fanside på facebook, og jeg besøgte hendes blog, fordi jeg syntes, den så interessant ud. Og rigtigt nok - Amalies blog er rigtig nice, og hun er, ligesom mig, meget glad for sort tøj og farven bordeaux. Jeg synes, at hun er værd at tjekke ud, så her får I lige et link til hendes blog http://www.amalieancher.com/

8 kommentarer:

 1. Se mit indlæg om dig :) Vil betyde meget hvis du læste det og måske ville dele min blog :) Men helst læs det :) http://karolinecallesensblog.blogspot.com/ elsker din blog!

  SvarSlet
 2. Vildt fed blog du har, men er det mig der er dum til computer eller kan man ikke være fast læser?? :)
  kig i hvert fald forbi min, og bliv gerne fast læser! (:
  Knus www.katrinelund.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej! Jeg har valgt bla. give min Blog Award videre til dig, fordi din blog er super god! Kig forbi min blog for at se mere omkring Blog Awarden.
  katrinedamsgaard.blogspot.com
  HUGS! :-)

  SvarSlet
 4. http://idas-tankestreg.blogspot.com/
  Tjek denne hjemmeside, og skriv i det øverste indlæg hvad du syntes om den, og skriv hvad du gerne vil se mere til på hjemmesiden.
  Det ville være en stor hjælp

  SvarSlet
 5. Hej!

  Super sød blog du har dig! Og du er da bare helt vildt smuk.. Dobbelt tommel op herfra! Måske vi skulle følge hinanden? Check min blog, se hvad du synes :-)

  Kys,
  Jonas
  www.justaboy.dk

  SvarSlet
 6. Dejlig du viste hende! Hendes blog er super fed! - Det samme er din!! Er kæmpe fan, og du giver mig massere inspiration, du er blevet en del af min daglige rutine:-)

  Hvis du har tid og lyst, så kig gerne forbi min blog. Den er helt ny, men har blogget før;-)
  http://sophiespang.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Fed anbefaling! Og flot blog du har dig :)

  SvarSlet
 8. Heej Amalie
  Jeg elsker din blog den er så fed og inspirerende, jeg har fulgt den i lang tid nu, følger også din youtube bruger og din facebook fanside, jeg glæder mig hver gang til at der kommer et nyt indlæg på bloggen eller en ny vidio. Jeg kan rigtig godt lide især dine vidioer fordi du gør dem så personlige, og siger hvad du føler:) tommel op, Tjek min blog ud på Thildesb.blogspot.com og bliv gerne fast læser hvis du har lyst, så vil jeg blive rigtig glad. Har du en mail, hvor man kan stille dig spørgesmål eller har du formspring? Fordi jeg har nemlig en masse spørgesmål om blogging hvis du kan hjælpe, har tid og lyst:) Du kan give mig svar på min blog:
  Thildesb.blogspot eller min mail: Mathildesm@gmail.com, håber u vil hjælpe:) Knus Mathilde

  SvarSlet