Blog-arkiv

17. mar. 2012

Min helix piercing

En del af jer spørger tit til min helix piercing (den øverste piercing), så jeg tænkte, at jeg lige ville skrive et lille post om den. Jeg har desværre ikke fået købt en ring til min endnu, da jeg regner med at skulle have lavet en til ved siden af, så jeg kan lige så godt vente, men anyway - jeg er rigtig glad for den! Jeg fik skudt min i, hvilket kun er lovligt meget få steder i Danmark (de fleste steder laver dem med en nål). Jeg har ikke haft nogle problemer med betændelse eller noget. Selve det at få den lavet gør ikke specielt ondt, men efterfølgende gør det rimelig ondt, og man kan ikke sove på øret i et par dage. Men den er klart det værd ;)

8 kommentarer:

 1. Den er super fed den helix piercing! :-)

  SvarSlet
 2. Har også en, som du faktisk hjalp mig med hvor skulle være, og jeg var også heldig at få min skudt i! - Elsker den, men ja den gør ondt efterfølgende. :)

  SvarSlet
 3. Hej Amalie

  Din blog er virkelig sød og fin! Jeg følger dig via You tube men tænkte på om vi måske skulle følges via Google frind connect? (-:

  Mvh Sidsel / http://sidselkrog.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hej Amalie ;D
  Har du først lige fundet ud af at det hedder anyway og ikke anyways? hehe lol

  SvarSlet
 5. Jeg har selv lige fået lavet min conch for 2 dage siden, det gør naller bagefter igennem brusk! Men jeg vil dog helt klart anbefale dig at få den lavet hos en rigtig piercer. Den klæder dig virkelig godt, og jeg forstår godt at du vil supplere med en mere :)

  Knus Nanna
  http://mysteriouscreature.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Jeg synes selv at en helix er så fed! Jeg vil selv gerne have en, men ved ikke om jeg tør :-P
  Jeg tror det ville klæde dig godt med en mere!

  Hilsen Simone.

  SvarSlet
 7. Ej, hvor sjovt! Jeg fik min for over 3 år siden, og jeg har døjet med betændelse lige siden, også selvom jeg renser og renser. Sådan er man så forskellig :-) Fin blog i øverigt, faldt lige over den idag :-)

  Cecilie

  SvarSlet
 8. Hej Amalie,

  Super fin piercing! har selv en i forvejen, som jeg fik piercet i med nål, hvilket var utrolig smertefuldt for mig! jeg vil gerne have lavet endnu en helt inde tæt hvor øret "forbindes" med hovedbunden og da jeg læste, at du havde fået skudt din i, blev jeg så glad, for så kan jeg slippe for at få endnu en piercet. Ved du hvor i nærheden af København, de skyder dem i, i stedet for at pierce dem? På forhånd tak, og vældig fin blog§

  - Sara

  SvarSlet