Blog-arkiv

18. apr. 2012

Svar på spørgerunde - Personligt


Her får I anden del af svarene på spørgerunden!

Hvordan vil du beskrive din stil?
Den er meget simpel, og jeg går rigtig meget med mørke farver som sort, bordeaux og blå/mørkeblå. En gang imellem er den også lidt rå.

Er der en, du er inspireret af stil-mæssigt?
Jeg er helt klart meget inspireret af en YouTuber ved navn Beautycrush. Hun laver sådan nogen "how I style"-videoer, og de giver rigtig gode idéer til, hvordan man kan style forskellige ting som fx. Doc Martens.

Genbrugsshopper du? Hvorfor/hvorfor ikke?
Jeg har faktisk aldrig købt noget i en genbrugsforretning, mest af alt fordi der ikke ligger nogen spændende i nærheden af, hvor jeg bor. Men kunne sagtens finde på det, hvis jeg fandt noget fedt!

Hvem er dit yndlings band/sanger? Og hvad er din yndlings sang lige for tiden?
Jeg hører rigtig meget forskellig musik, så jeg har ikke et bestemt band eller en bestemt sanger, som er min yndlings, men hvis jeg skulle vælge lige nu, ville jeg vælge Lana Del Rey og Pato Siebenhaar.
Min yndlings sang for tiden er Noget Dumt med L.O.C.


Ser du Paradise Hotel? Hvorfor/hvorfor ikke?

Nej, det gør jeg ikke. Jeg bryder mig ikke om programmet, og synes egentlig det er temmelig åndssvagt ..

Går du til noget i din fritid? Hvis ja, hvad?

I rigtig mange år gik jeg på kunstskole, for jeg elsker at tegne og male, men jeg stoppede, fordi det ikke passede så godt med skole osv., så nu går jeg ikke til noget.

Hvilken klasse går du i? Og hvad skal du efter sommerferien?
Jeg går i 9. klasse, og efter sommerferien skal jeg på STX, hvor jeg har valgt en linje med engelsk og samfundsfag på højt niveau.

Hvad kunne du tænke dig at uddanne dig som?
Jeg ved ikke præcis, hvilken uddannelse jeg vil have, men det skal være noget med medier. Måske noget journalistik blandet med noget fotograf?

Bliver du tit genkendt på gaden, og hvordan har du det med dét?
Jeg er blevet genkendt et par gange, hvor personen har sagt hej osv., og det er super smigrende, og jeg bliver rigtig glad, men det er selvfølgelig også rigtig underligt, for jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige andet end hej og tak. Jeg får også tit beskeder, om at folk har set mig forskellige steder, og det er lidt skræmmende, for jeg tænker jo ikke over, om folk ser, at jeg lige har et skænderi i Ikea med min mor fx., men det er samtidig ret cool!

3 kommentarer:

 1. I er mega gode sammen i to :<3
  Jeg elsker jeres videoer:D

  SvarSlet
 2. Hvor bor du henne og i hvilken by hvad hedder din lillebror eller lillesøster vil du lave en sko saling`s video

  SvarSlet
 3. undskyld hvor mange søskende har du i stedet for lillebror og lillesøster


  Amalie jeg syntes at du er rigtige pæn men jeg syntes at når dig og Cecilie laver video sammen så er det som om at Cecilie ikke er sig selv ikke for at være ond (:

  SvarSlet