Blog-arkiv

22. jun. 2012

Coffee? Hell no, tea please


Er trofast te-drikker, og har været det siden jeg var en lille pige med smækbukser på, men .. Som de fleste af jer nok har opdaget, er kaffe jo nærmest på mode. Der er ikke noget mere tjekket end en coffee-to-go, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har hørt folk sige, at man ikke overlever gymnasiet uden kaffe. Min veninde og jeg var derfor fast besluttede på, at vi skulle lære at drikke kaffe. Men hold op, hvor smager det fælt! Så jeg vil bare droppe at være med på kaffe-trenden, fortsætte med at nyde Twinings Earl Grey og håbe på at overleve gymnasiet alligevel, haha. Åh Gud, random indlæg, jeg undskylder

10 kommentarer:

 1. Har det lige modsat syns kaffe er godt og te smager fælt ;)

  SvarSlet
 2. Super godt billede Amalie;-) elsker din videoer.. Knus Mathilde ps. har ikke nogen kanal men ser dine videoer alligevel!:)

  SvarSlet
 3. Samme her, hader alt ved kaffe, det stinker også. Så jeg holder mig også til Earl grey :)

  SvarSlet
 4. Hej Amalie.
  Jeg har det helt omvendt, jeg elsker virkelig kaffe og hader te.
  Men jeg er så også opvokset med at drikke kaffe, og jeg har drukket kaffe ligeside at jeg var 7 år.
  Og forresten kan jeg virkelig godt følge dig i at kaffe er blevet meget "trendy", og at man er meget sej hvis man drikker kaffe.
  Hilsen Francesca.

  SvarSlet
 5. Start med iskaffe (prøv den på baresso, MÅMS!) og kaffe latte og sådan noget - så vænner du dig til det! ;)

  SvarSlet
 6. Jeg hader også kaffe! Synes hverken det lugter eller smager godt, puha :) Jeg overlevede gymnasiet uden, så det skal du nok!

  Sisselykke.dk

  SvarSlet
 7. Min far droppede kaffe i min tudekop, da jeg var otte måneder gammel, og har drukket det lige siden. Jeg hsdder te, men Jeg kan heller ikke lide sort kaffe. Jeg putter lidt mælk i - så bliver smagen mildere. Du kan også putte sukker i.

  SvarSlet
 8. hahahah min mor drikker også den te, og har altid gjort, siden hun var lille!

  SvarSlet
 9. Man kan SAGTENS leve og være med uden at drikke kaffe, er selv på te-drikkersiden ;-) Elsker også at gå i små hyggelige the-butikker og dufte til de forskellige varianter, og sidde at nyde en kop the med min mor er noget af det bedste der findes :-) Keep drinking tea <3

  kys og knus,
  www.frksoedequist.blogspot.com

  SvarSlet