Blog-arkiv

5. jul. 2012

VIDEO MED SVAR PÅ JERES SPØRGSMÅL


Forleden skrev jeg en status på min facebook-side og bad jer om at stille nogle spørgsmål, som jeg så ville besvare i en video, og her er videoen så! Den er lidt anderledes, end hvad jeg plejer, har nemlig filmet den på mit webcam, og sidder bare og slapper af i min seng, men det er skide hyggeligt at gøre det på den måde, og jeg håber, at I vil tage godt imod den. Den er derudover i sort/hvid, fordi jeg synes farvekvaliteten på mit webcam er ret skod, så sort/hvid så bare pænere ud. Hvis I ønsker det, skal der nok komme flere spørgerunder!

8 kommentarer:

 1. elsker videoen! den er så... afslappet! ;-)

  hvis du er interesseret, så har jeg lige lavet et indlæg om dig på min blog!

  // Julie.
  www.juliethorningrasmussen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Kan godt lide videoen men foretrækker spejlreflekset Hehe :-) elsker virkelig de billeder du tager de er meget stemningsfulde :) jeg elsker selv at tage billeder så jeg tænkte på om du ville tage et smut forbi min blog og give et tip eller to? Det ville betyder meget for mig :P

  Moniquefunch.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. hmmm... kan nu bedre lide videoerne med spejlrefleksen:D Hvad er der sket med designet her på bloggen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke sket noget? :)

   Slet
  2. jo! du plejede da at have et billede oppe i toppen, og en anden type skrift i overskriften.

   Slet
 4. Super fed blog. Dine American Apparel t-shirts du havde med i din 'Basic garderobe' hvad koster de og kan man få dem på hjemmesiden?
  VIl du linke? :-)

  SvarSlet
 5. elsker dine videoer de er vildt gode

  SvarSlet
 6. Awesome blog!! du har hjulpet mig igennem en meget hård tid hvor jeg var usikker på mig selv. Mange tak!!! har du en favorit "karakter" fra NCIS?

  SvarSlet