Blog-arkiv

20. jun. 2012

Musik obsession - Quadron

I den sidste periode har jeg brugt rigtig meget tid på at læse til eksamen, og jeg er typen, der virkelig ikke kan koncentrere mig, hvis der er irriterende lyde eller musik, men jeg kan omvendt rigtig godt lide at høre musik, når jeg skriver noter. Anyway, pointen er, at jeg har fundet noget musik, som ikke forstyrrer mig, men derimod får mig til at slappe af, og som selvfølgelig også er helt fantastisk, når jeg ikke læser til eksamen. Kunstneren kalder sig Quadron, og hun har en virkelig flot stemme, det er helt crazy! Jeg har linket mine tre yndlings sange med hende ovenfor, og jeg håber selvfølgelig, at I lytter lidt til dem ;) hvad for noget musik er I mest til?

12 kommentarer:

 1. Jeg hører rigtig meget Duffy, og har engang været til koncert med hende og fik hendes autograf!:)

  Og skal lige høre det der musik om lidt og se om det er mig!;)

  www.mathildes-dejligeliv.blogspot.dk
  http://www.facebook.com/pages/Mathildes-Dejlige-Liv/360932040639366

  SvarSlet
 2. wow, det lyder så smukt! Jeg vender altid tilbage til Fleet Foxes, som virkelig laver noget forrygende, smukt musik :-)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker Lady GaGa! Hendes sange er bare så... Fantastiske! :D
  -Og her fortiden er One Direction mit yndlingsband, deres sange er MEGET poppede, men rigtig gode ;)

  Elsker dig og dine video'er :)♥

  Go' Dag :)

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med Marylin Monroe, The doors, Beatles, Ulige numre, Lana Del Ray, Pato Siebenhaar, Marie Key, Selah Sue, When saints go machine, Rangleklods, Flødeklinikken og jeg kunne blive ved :-)
  Knus Josefine

  SvarSlet
 5. Jeg kan rigtig godt lide Bon Iver, kashmir, White Lies, Coldplay, Søren Huss, Veto, Tina Dickow (HØR HENDE!), Lana Del Ray, Kings Of Leon og mange, mange flere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker alle dem du nævnte! Hvor er det nice :)

   Slet
 6. Åh tak Amalie! Kæft (undskyld sproget) en vidunderlig stemme... Det bliver absolut ikke sidste gang jeg lytter til deres musik. Jeg er normalt til noget lignende og det modsatte. Jeg har en meget blandet smag, men jeg vender altid tilbage til Sys Bjerre, Vinnie Who, Bon Iver, Rizzle Kicks og Malk De Koijn :-)
  Knus

  SvarSlet
 7. Ej hvor sjovt, jeg læser også til eksamen lige nu og kan heller ikke koncentrere mig med musik, men quadrons musik er anderledes, det elsker jeg at høre når jeg læser!...
  Lige for tiden er jeg begyndt at høre en del reggae-det minder mig sådan om sommer :D

  SvarSlet
 8. Ej hvor sjovt, jeg læser også til eksamen lige nu og kan heller ikke koncentrere mig med musik, men quadrons musik er anderledes, det elsker jeg at høre når jeg læser!...
  Lige for tiden er jeg begyndt at høre en del reggae-det minder mig sådan om sommer :D

  SvarSlet
 9. Ved godt det muligvis er lidt random at skrive til dette indlæg, men jeg vil meget gerne hvis du kan lave en video hvor du viser hvordan du sætter dit hår(meget gerne hvordan du sætter dit pandehår også) da jeg syntes du har noget super flot hår! Så jeg ville blive meget glad hvis det kom på et tidspunk!

  Jeg syntes det er en super god blog du har og jeg elsker at se dine videoer!

  Knus maria :D

  SvarSlet
 10. Jeg elsker også Qadron, og så er jeg helt vild med Lykke Li, The xx, Tina Dicow, Maria key, The beatles, Bon Iver, Katie Melua, Norah Jones, Fallulah, Suzanne Vega, Oh Land, og jeg kunne blive ved:D

  SvarSlet
 11. Elsker dem! :)
  + en awesome lille ting.. Qadron spillede på min søster efterskole, og de skulle sove der, så sov hende forsangeren i min søster seng. Awesome ik! ;)

  SvarSlet