Blog-arkiv

21. jun. 2012

WHAT TO DOSom mange af jer nok ved, sætter jeg mit hår op i en knold de fleste dage, fordi jeg ikke bryder mig om at have løst hår, da det som oftest bare hænger og ser trist ud. Har hele aftenen siddet på VILDEKANINER og beundret Maries hår, for det er så flot! Er blevet lidt inspireret, og overvejer derfor nu at få klippet en kortere frisure, men en frisure, som stadig er lang nok til, at jeg kan sætte det op i en lille knold. Mit eneste problem er, at jeg, om en dag eller to, sikkert har en god hår-dag, hvor jeg elsker mit lange hår. SÅ - what to do? Skal jeg klippe det, eller lade være? Hvad synes I?

55 kommentarer:

 1. don't do it!!! dit hår er så smukt :) <3

  ps. elsker din blog, video'er og diig <3

  SvarSlet
 2. Jeg synes du skal klippe det! Tror kort hår ville klæde dig rigtig godt :-)

  SvarSlet
 3. Lad vær med at klippe det, men find evt. på andre kreative ting, at gøre med dit hår. Når man har så langt hår, som du har, findes der tusindvis af muligheder - Hvis du klipper det, begrænser det sig, og de fleste jeg kender, der har gjort det, synes det var vildt fedt først, og efter 1 - 2 måneder savner de deres lange hår! Så vær kreativ og lad saksen ligge :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes at du skal lade det være. Det klæder dig supergodt og så kan man gøre en masse ting med håret. Du kan også finde på din egen specielle form for frisure som du kan lave når du har "god hårdag"


  Btw: Jeg er en af dine største fans <3 Jeg er så inspireret af dig. Du er grunden til at:

  Jeg har plateau sko
  Jeg går med knold
  Jeg har runde solbriller
  Jeg elsker Monki

  Du er super sej, og jeg synes at angående dit hår skal du selv vælge.

  Xoxo Jojo!

  Min blog: http://trendsbyjojo.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Du lever kun en gang... GØØØØØØR DEEEEET!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuldstændig enig!
   Det gror alligevel ud, og det er kun hår!!

   Slet
 6. Søde, søde Amalie.
  NEJ, ikke klip det.
  jeg har erfaringer med det, og kan kun råde dig til at lade vær. - de først 2-3 uger til en måned er du helt vild med det, men efter det er du ved at være godt træt af det og savner dit laaaaaange FLOTTE hår.
  Amalie, for min skyld så lad vær :)

  SvarSlet
 7. Jeg synes helt klart du skal gøre det! Havde samme dilemma for et par uger siden. Synes mit hår var slasket og spaltet, men var så meget i tvivl. En dag gjorde jeg det spontant og har ikke fortrudt det. Jeg kan godt savne det nogle gange, men jeg ved det var det sundeste for mit hår og det er også fedt, at prøve noget nyt ;) Tag chancen - det vokser jo ud igen!

  Knus Mie
  www.thereallife.dk

  SvarSlet
 8. don't, dit lange hår er smukt!

  SvarSlet
 9. Gør det, det gror jo ud igen! :)

  SvarSlet
 10. Gør det ikke Amalie, du vil virkelig fortryde det.. Jeg har haft hår ned til min bagdel og klippede mig så til page. Jeg har fortrudt lige siden ;)

  SvarSlet
 11. Jeg tror, at det ville klæde dig betydeligt, så jeg stemmer for. :-)

  SvarSlet
 12. Jeg kender ingen som ikke har fortrudt det, virkelig. Jeg kender mange som har fået lavet det fordi at der skulle ske noget nyt, men virkelig, ALLE ville være glad hvis de havde så flot hår som du, prøv istedet at kigge på hår tutoriels på nettet og se om nogle hår opsætninger inspirere dig, eller leg lidt med dit hår selv :)

  SvarSlet
 13. Jeg ved du hader dette men, YOLO! Gør det for dælen!

  SvarSlet
 14. Goooo for it!! Jeg har selv haft det mest fantastiske blonde lange hår, men mit problem var bare at folk altid troede at jeg var 2år yngre jeg er egentlig var!
  Jeg er selv 15 år og jeg gjorde det helt spontan en dag jeg var ude ar shoppe, blev klippe kort håret og har ikke fortrudt det en eneste dag, måske en gang imellem, men med mit nye hår ser jeg ældre ud!
  JEGELSKERDET!!!!:-D og håret vokser jo ud igen, det kan godt være det tager nogle år, men fuck det! Når det bliver så F.A.N.T.A.S.T.I.S.K!!

  SvarSlet
 15. Jeg havde også langt hår engang, men har det nu til skuldrene og elsker det. det er nemmere at style og synes også det ser meget pænere ud.
  sabrin x

  SvarSlet
 16. Hej Amalie ;)

  Jeg synes, at du skal klippe det af! I februar fik jeg taget 20 (!!) centimeter af mit elskede lange hår, og jeg er SÅ glad for det. Jeg elskede mit gamle hår, men det her elsker jeg endnu mere!! Virkelig, jeg synes du skal gøre det. Du vil ikke fortryde det.
  Knus

  SvarSlet
 17. jeg klippede mit af, for at kunne have løst hår.. jeg går aldrig med løst hår, så det var lidt dumt. og desuden er det jo ikke alle der kan få så langt hår

  SvarSlet
 18. Klip det! Jeg tror det vil klæde dig mega godt!! + det vokser jo ud igen - tag chancen!!

  Knus Anna

  SvarSlet
 19. Dit lange hår er rigtig flot. Men tror at det vil også passe godt til dig med kortere hår. Hvis du gerne vil klippe det kortere så start med ikke at tage alt for meget af, og se om det er noget for dig. Det vokser jo heldigvis ud igen. Nogle gange er det jo også godt med forandring :-)

  SvarSlet
 20. Min veninde havde samme længde som dit, og ville gerne klippes - alle sagde nej, men hun gjorde det og det er sååå flot til hende, det går hende ca. til brystet :)
  Go for it, Amalie :)

  SvarSlet
 21. du skal ikke klippe det! jeg syntes simpelthen dit hår er så flot! og jeg vil meget gerne, som jeg skrev igår i et andet indlæg, hvis du kan lave en video eller noget med hvordan du får dit hår til at sidde(når du har hænge hår) og især dit pandehår, det er bare så flooot!

  SvarSlet
 22. Gør det Amalie:) Jeg er såå glad for at jeg klippede mit hår!:) Det er noget af det bedste jeg hår gjort for mig selv i lang tid:D Go for it! - Vi lever kun en gang;*

  SvarSlet
 23. Det vil sikkert være pænt, men jeg vil ikke gøre det. Du har noget helt vildt flot hår! :-)

  SvarSlet
 24. Klip det! Det vokser ud igen :-))

  SvarSlet
 25. Du har det flotteste hår og virkelig mange sukker efter dit hår så ville ikke gøre det! Dit hår er simpelthen så flot!!
  Knus

  SvarSlet
 26. Syntes dit hår er flot, men når hår er langt, er det også gammelt, så det ville være sundt for dit hår at klippe det til en kortere frisure.
  - Jeg syntes at du skal klippe ca. 5-8 cm. af <3

  SvarSlet
 27. Lad vær!!!!!!!! seriøst det er så flot, og du skal vide hvor meget jeg misunder dit lange hår! :-)

  SvarSlet
 28. Jeg syntes helt klart du skal prøve at klippe det. Lidt forandring skader ikke, og desuden tror jeg du kan bære det!
  - Go for it :-)

  SvarSlet
 29. du må ikke klippe dit det er så flot

  SvarSlet
 30. Dip dye! Det behøver ikke at være permanent, men det er sjovt og lækker hvis du prøver med nogle farver som ikke er så vilde (; En jeg kender lavede hvide spidser på sit lange håt. Det var mega delikat, og behøver ikke være vildt eller punker agtigt (:

  SvarSlet
 31. Dit hår er så flot! Syntes ikke du skal tage chancen (-:

  SvarSlet
 32. Amalie Amalie Amalie! Lad være med at spørge os ! Det er dit hår og dit valg. Så lyt til dit hjerte og ikke til folk der skriver "du lever kun en gang GØØR DET" eller "YOLO" så ja lyt til dig selv og ikke os:-)


  Btw. Bruger du cykelhjelm har længe tænkt over det men aldrig fået spurgt dig hvorfor/hvorfor ikke.

  Klæder mig til din næste video

  -Møs Emma<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Spørger bloggen for at høre hvad folk tænker om det. Det er jo min egen beslutning i sidste ende, I know :)
   Jeg bruger ikke cykelhjelm, nej ...

   Slet
 33. KLIP DET!!!(:
  Jeg skal også snart have klippet en smart mellemlang page-frisure med sidebangs..

  SvarSlet
 34. Behold det lange!:)

  SvarSlet
 35. Tror ikke det ville klæde dig så godt med kort hår. Don't cut it

  SvarSlet
 36. Jeg syntes du skal beholde det lange hår det er så skide flot  http://annaogcaroline.blogspot.dk/

  SvarSlet
 37. Klip det, men ikke for kort! HVIS du bliver klippet korthåret og fortryder det, går der altså langtid før det vokser ud igen... Så start med at klippe lidt (meget) af (ca. 8 cm) og så kan du se om det skal være kortere ;)

  Det var mit bud.

  - Knuuz Emma <3

  SvarSlet
 38. GØR DET!
  Det er fedt med forandring og jeg er sikker på, at det vil blive rigtig pænt! Synes klart du skal gøre det :) Du lever kun en gang, så det er sgu da for kedeligt at have det samme hår i så lang tid, som du har haft dit!

  Kyyyyyyyyyys

  SvarSlet
 39. Hej Amalie, jeg havde engang dobbelt så langt hår som dig, det var rodet og sad også altid i en hestehale, jeg valgte at få det klippet, jeg kan ikke rigtig gøre så meget nu og fortryder Jeg syntes IKKE at du skal klippe det men gå ind på youtube og få inspiration

  SvarSlet
 40. Jeg synes ikke du skal klippe det. Der er så mange muligheder med langt hår..
  Men hvis du beslutter dig for at gøre det, synes jeg ikke du skal klippe det lige så kort som Maries :)

  SvarSlet
 41. Jeg synes du skal gøre det, Amalie! Det ville være pænt :-)

  SvarSlet
 42. Jeg tror, du ville blive glad for det, hvis du valgte at få det klippet! Jeg havde for ca. 2 uger siden cirka ligeså langt hår som dig og jeg er så glad for, at jeg fik det gjort! Jeg har også fået mange kommentarer med at det er pænere med lidt kortere hår og det også ser sundere ud:-D Jeg tror ikke du vil fortryde det, men hvis du gør, så vokser det jo ud igen. Nogle piger er bare vildt 'hønemor'-agtige ved deres hår. Der sker jo ikke noget. :-D

  SvarSlet
 43. GØR DET! :D

  Knus Emma :D

  SvarSlet
 44. Hej Amalie
  Maries hår er SÅ flot! Min veninde der har næsten ligeså langt hår som dig overvejer at få klippet sit hår i samme længde som Maries lillesøster Lærke, så det kunne du måske også overveje i første omgang og hvis du har mod på kortere hår derefter kan du jo bare få det klippet igen.
  Jeg synes helt klart at du skal klippe det! Det kunne klæde dig så godt.
  Elsker foresten din blog og youtube channel, kan bruge flere timer på at se dine videoer med en kop dejlig te.
  - Karla

  karlaalajdi.blogspot.com

  SvarSlet
 45. gøøøøør det!

  SvarSlet
 46. jeg vil råde dig til at prøve noget nyt! det vokser jo for satan ud igen! :P

  SvarSlet
 47. YOLO!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 48. Hendes hår er virkelig pænt, men jeg kan nu også rigtig godt lide dit hår(og længde), så jeg synes, det ville være synd at klippe det af. Kan også rigtig godt lide, at din knold har så meget fyldte, og det er jo ikke den samme effekt med kort hår.

  OK,der fløj så en lille hårlektion ud af mig, haha.

  SvarSlet
 49. Hej Amalie, det vil både klæde din stil og din ansigtsform! Tror det kunne blive så fint til dig! Og hvis du fortryder vokser det jo ud igen!

  Knus

  SvarSlet
 50. Hej! Jeg synes virkelig at du skal gøre det! Det ville simpelthen være så flot til dig.. Langt hår er flot til dig, men jeg kunne forestille mig at kort hår var flottere!

  SvarSlet
 51. Hej Amalie :-)
  Jeg synes at du skal få klippet spidserne, fordi så ser du (Og dit hår) vildt friskt og sundt ud!Jeg havde lige så lagt hår som dig, men fik det klippet lidt i etager og det blev super flot. Plus at du stadig har langt hår, og mange muligheder.

  SvarSlet